به گزارش مشرق، 'مرتضی صفوی' در گفت و گو با ایرنا افزود: از آنجایی كه امروزه در بازار مرغ های موسوم به هورمونی توزیع می شود، مردم باید در خرید این محصول غذایی دقت بیشتری كنند.
وی گفت: تولید كنندگان در زمینه پرورش مرغ برای ارایه تولیدات بیشتر از مواد هورمونی برای رشد سریع مرغ استفاده می كنند از سوی دیگر برای تلفات كمتر دام و طیور از آنتی بیوتیك های بیشتری استفاده می كنند كه این مواد برای بدن، بسیار زیان آور است.
این متخصص تغذیه اضافه كرد: مردم باید به بسته بندی های محصولات دامی توجه كنند تا این محصولات دارای برچسب و مجوز سازمان دامپزشكی باشند.
وی درباره پخت مرغ گفت: افراد باید ضمن كندن پوست مرغ، آن را در حرارت معمولی پخت كنند و حتی المقدور از سرخ كردن مرغ و سایر مواد غذایی خودداری كنند.
صفوی اضافه كرد: همچنین در مورد پخت سبزی ها باید از سرخ كردن آن خودداری كرده و برای حفظ ویتامین موجود در سبزی آن را جوشانده یا بخار پز كنند و از آب جوشیده شده سبزی استفاده كنند چرا كه ویتامین های موجود در سبزی، در آب جوشیده شده فراوان است.